Werkvoorbereider

In de rol van werkvoorbereider ben je betrokken in de gehele keten van aanbesteding tot en met de uitvoering.

Concreet zorg je voor een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden. Je vindt het leuk om zaken tot op de bodem uit te zoeken. Je houdt rekening met tijdslimieten, budgetten en technische specificaties. Je zorgt ervoor dat materieel, goederen en diensten gewaarborgd zijn en de uitvoering optimaal wordt ondersteund.

Je bent goed in het maken van werkplanningen, inkopen van materialen, financiën en veiligheid in overleg met de uitvoering en projectleiding.

Wijzigingen tijdens de projecten in uitvoering houd je nauwkeurig bij en verwerkt dit tot een compleet opleverdossier.

Dit heb je nodig

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Werkervaring als werkvoorbereider is een pré;
  • Je bent resultaatgericht en proactief;
  • Ervaring met AutoCAD is een pré;
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met Microsoft Office;
  • Sterk analytisch en cijfermatig inzicht.

Wat bieden wij jou

Een uitdagende, afwisselende functie in een boeiende en snelgroeiende onderneming die actief is in verschillende disciplines binnen de civiele techniek.

We zijn voornamelijk actief in regio Zuid-Holland, Zeeland en Brabant, onze bedrijvengroep is werkzaam in de disciplines nieuwbouw renovatie en onderhoud Hierdoor zijn er brede oriëntatie mogelijkheden, kom je met de verschillende disciplines in aanraking en zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Naast een leuke werkomgeving met gemotiveerde collega’s heb je de beschikking over alle benodigde middelen om je werk goed te kunnen uitvoeren zoals: auto van de zaak, laptop, IPhone etc. We bieden een passend en marktconform salaris in overleg.

Hoe kun je solliciteren?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Stuur je CV met motivatiebrief naar wendy@ezwest.nl